Hoe krijg ik toegang tot mijn persoonlijke S4I-portal?

Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke portal bij S4I (Smart4Invest), moet u deze eenvoudige stappen volgen:

Registreren: Registreren:

Als u zich nog niet hebt geregistreerd, moet u zich eerst registreren voor deze dienst. U kunt dit doen door te volgen: Deze link .
Dan, sliveinstructies om de nodige informatie te verstrekken en uw account aan te maken.

Houd er rekening mee dat ons team alle verzoeken om het aanmaken van accounts zorgvuldig beoordeelt en goedkeuring mogelijk een periode van maximaal 24 uur vereist.

Inloggen:

Zodra u het registratieproces hebt voltooid en een account hebt, gaat u naar de pagina "Aanmelden" gelegen in de rechterbovenhoek van de startpagina.Voer op de inlogpagina uw e-mailadres en wachtwoord in die aan uw S4I-account zijn gekoppeld en klik vervolgens op "Inloggen". ".

Eenmaal verbonden met uw persoonlijke portal, heeft u toegang tot een verscheidenheid aan informatie, waaronder:

• De open tickets die we hebben gemaakt om uw verzoeken te verwerken.
  • Uw contract en andere belangrijke documenten.
  • De mogelijkheid om opmerkingen achter te laten op onze diensten.
  • De mogelijkheid om nieuwe tickets te maken om nieuwe aanvragen in te dienen of aanvullende vragen te stellen.

• Related Articles

• Hoe meld ik de verandering van eigendom van mijn bedrijf?

Wanneer u een verandering van eigenaarschap voor uw bedrijf moet melden, hebben we een eenvoudig en transparant proces opgezet om u te helpen deze overgang soepel te laten verlopen. Hier is hoe te doen: Vul het online formulier in: form Om de ...