Hoe meld ik de verandering van eigendom van mijn bedrijf?

Hoe meld ik de verandering van eigendom van mijn bedrijf?

Wanneer u een verandering van eigenaarschap voor uw bedrijf moet melden, hebben we een eenvoudig en transparant proces opgezet om u te helpen deze overgang soepel te laten verlopen.

Hier is hoe te doen:

Vul het online formulier in: form

Om de eigendomswijziging te melden, vult u het online formulier in en stuurt u het terug naar ons. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie over de wijziging opneemt, waaronder:

  • De naam van de voormalige eigenaar.
  • De naam van de nieuwe eigenaar.
  • De redenen voor verandering.
  • De bank coördinaten van de nieuwe eigenaar.
  • Bewijs van accountlidmaatschap, zoals een BIR (Bancaire Identiteitsverklaring) namens de nieuwe eigenaar.

Geef in het formulier ook de data van de eigendomswijziging op. Dit stelt ons in staat om onze bestanden op een gepaste manier bij te werken en een soepele overgang te garanderen.

We moedigen u ook aan om de redenen voor de verandering van eigendom op te nemen. Dit zal ons helpen uw situatie beter te begrijpen en effectief te reageren op uw behoeften.

Verwerking van uw sollicitatie:

Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, zal ons klantenserviceteam deze zo snel mogelijk verwerken. We zullen de verstrekte informatie, inclusief een bewijs van accountlidmaatschap, zorgvuldig controleren om de juistheid en legitimiteit van de wijziging te waarborgen.

Bevestiging van wijziging:

Zodra je verzoek is verwerkt en de verandering van eigenaar in onze systemen is geregistreerd, sturen we je een bevestigingsmail om je te laten weten dat de overgang succesvol is afgerond. Ons doel is om het proces van de eigendomsoverdracht voor jou zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. 
    • Related Articles

    • Hoe krijg ik toegang tot mijn persoonlijke S4I-portal?

      Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke portal bij S4I (Smart4Invest), moet u deze eenvoudige stappen volgen: Registreren: Registreren: Als u zich nog niet hebt geregistreerd, moet u zich eerst registreren voor deze dienst. U kunt dit doen door te ...